2008/12/03

FOODPOLICE TOP

A címkék alatt találtok egy újat FOODPOLICE TOP néven. Ez nem egy TOP 10, de mégcsak nem is egy TOP 20. Azok az éttermek kerülnek be ide, amelyek 7,5 pont körül teljesítenek de hosszútávon nagyobb potenciált látok bennük, vagy afölött teljesítenek és akkor automatikusan bekerülnek ebbe a díszes társaságba. Remélem ez elősegíti majd a tájékozódást és előkerülnek régebbi bejegyzéseim is. Köszönet A-nak az ötletért!

2 comments:

gasztro.miner said...

Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és a Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni bejegyzésedet, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.

Miner.hu

Isadora said...

Hasonlokeppen, en sem talaltam mas modjat a kontaktusnak:

A Dubai tapasztalatodhoz hasonlo nekem White Sulphur Spring, West Virginia-ban volt a Greenbriar Hotel vasarnapi brunch/ebedjen.

Ferjem fogadott, hogy azt meg en sem tudom vegig enni. Ugyan, a kihivasnak ki tud ellenallni? Harom oraba kerult ugyan, de vegig kostoltam mindent - majd hozzad hasonloan szenvedtem a delutan hatralevo reszeben :) Remek emlek meg mindig.