A LEGJOBB FOGÁSOK 2008

A nemzetközi blogger-trendeknek megfelelően a Food Police is kötelességének tartja, hogy publikálja 2008 legjobb fogásaiból összeállított virtuális menüsort . Áhh, milyen szép is lenne, ha valaki ezt egyszer lefőzné egy vacsora keretében....

Egy kis házi pesto, olivaolaj, többféle tengeri só és ropogós, helyben sütött kenyér az asztalon érkezéskor (Haraszthy Vallejo).Üdvözlésképp, küldhetne a szakács száznapos kacsatojást tofuval és zöldhagymával (Új Lanzhou)...vagy esetleg némi savanyú kacsaszívet (Kistücsök).Folytatásként kérnénk kétféle hallevet: egy sűrű mediterrán hallevest (Fausto)


...illetve egy magyaros halászlé esszenciát harcsával és folyami rákkal (Babel Delicate).Előételként gondolkodás nélkül választanék egy tigrisrák kompozíciót toscano csokoládéval és jalapeno chili mártással (Segal).


A halakat kedvelők folytatnák az ételsort egy parádés mizóban érlelt fekete tőkehallal (Nobu, London)...míg a húsimádók egyértelműen a bikabélszínt (Babel)

...vagy a konfitált borjúpofát (Maligán) választanák.


A vacsora lezárásaként illetve levezetésképp nem jöhet más, mint egy kellemes, krémes, citromos stíriai metélt (21).Jó étvágyat! Boldog Új Évet!

Popular Posts